Daar word je blij van


Onze dag kleuren is niet altijd even vanzelfsprekend. Er gebeuren in ons leven ook dingen die onze balans zodanig verstoren dat we ons overmand voelen door zorgen en emoties. Dan valt alle kleur weg. Dan voelen we ons onmachtig en kwetsbaar.

Op wat ons overkomt in ons leven hebben we vaak geen invloed. Waar we wel invloed op hebben is op hoe we met dingen omgaan. Waar we invloed op hebben is op onszelf. We zijn in staat om weer nieuwe moed te vinden. We kunnen onze verwachtingen bijstellen. En we kunnen onze bereidheid voelen om ons leven weer opnieuw ‘uit te vinden’. Dat vermogen en die bereidheid noemen we veerkracht.

Gemakkelijk is dat niet maar mogelijk is het zeker. Door jezelf jouw tijd en de ruimte te geven om jouw pad weer te vinden, daar word je weer blij van. Dat geeft je opnieuw de kracht om je dag te kleuren, ook als er nog verdriet is en ook als het onaangename nog niet verteerd is.

Waarom word je er blij van? Je wordt weer blij omdat je jezelf gunt om weer grip op je eigen leven te krijgen. Je wordt blij omdat je moed hebt verzameld, hulp hebt gevraagd en omdat je insteekt op vertrouwen en groei. Wij van Vormbrekers geloven in jouw veerkracht en vormkracht. We zijn je graag behulpzaam. We begeleiden je in het proces van verteren, moed verzamelen en heroriënteren op je nieuwe weg.
Weet je welkom. Bel om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Reacties zijn gesloten.