Vedic Art – volg de beweging van je ziel

Life is art, art is life.

Vedic art is schilderen met plezier en kleur geven aan je leven. Vedic Art nodigt je uit om naar binnen te keren om je innerlijke stem te horen en er naar te luisteren en de beweging en het tempo van je ziel te volgen.

Ontstaan van Vedic art.
Vedic art is ontwikkeld door de Zweedse kunstenaar Kurt Kallman (1938-2010). Persoonlijke ontwikkeling, meditatie, spiritualiteit en kunst waren belangrijk in zijn leven. Hij kreeg van zijn leraar de opdracht om de vedische uitgangspunten te vertalen naar een werkvorm die leven, persoonlijke- en spirituele ontwikkeling, en kunst met elkaar verbond. Dit is Vedic art geworden. 

De cursus
Aan de hand van 17 vedische principes, werk je beeldend en verbeeldend met jezelf en aan je doek. De basiscursus bestaat uit 6 dagen. In de zesdaagse vervolgcursus verdiep je jouw persoonlijke proces en de Vedische principes.

Vedic art biedt jou handvatten om in contact te zijn met:

* Jouw bron van je creativiteit en levensplezier
* Jouw persoonlijke ontwikkeling
* Jouw persoonlijke spirituele pad 

Kennis van schildertechnieken, de Veda’s of ervaring met spiritualiteit en meditatie is niet nodig. Vedic art is voor iedereen die de behoefte kent om met zichzelf op reis te gaan. Vedic art is een ervaringsgerichte methode. Vedic art is een creatieve en vrije manier van werken met verf, waarbij alles kan en niets hoeft, of goed of fout is.

Radjani Edel geeft Vedic art cursussen in Marum (op de grens van Groningen en Friesland) en ook in Norg (In Drenthe). Wil je een cursus Vedic art volgen, neem dan vrijblijvend contact op. De datum voor de cursus wordt in overleg met jou afgesproken. De cursus kan in 6 dagen achtereen gevolgd worden en ook in 2 x 3 dagen of in 3 x 2 dagen. Er kan ook een cursus op een andere locatie worden aangeboden. In dat geval dienen er tenminste 3 deelnemers te zijn.

Basiscursus van 6 dagen: 395 euro, inclusief koffie/thee en soep. 

Vervolgcursus van 6 dagen: 395 euro, inclusief koffie/thee en soep. 

Kennismaken maken met Vedic art kan ook door één dag te volgen. Hier betaal je 75 euro voor, inclusief koffie/thee, soep.
Informatie over de cursus of aanmelden kan door een e-mailtje te sturen naar: vormbrekers@gmail.com

Reacties zijn gesloten.